Federata e Tregut të Shkëmbimit të Mallrave Shenzhen (shkurt CEMF) bazohet në të dhëna të mëdha, informatikë cloud dhe inteligjencë artificiale, të mbështetur nga shërbimet financiare
Një platformë e larmishme e shërbimit të tregtimit të mallrave që mbledh forcat e tregut, promovon qarkullimin e biznesit dhe promovon shkëmbimet ekonomike globale me cilësi.

Të famshëm të internetit jashtë shtetit sjellin mallra
Ndërtoni tregti elektronike ndërkufitare, video të shkurtra live, zinxhir furnizimi dhe platforma të tjera Lidhni mbi 2000 persona të famshëm të internetit në mbarë botën për të sjellë drejtpërdrejt mallra Kultivoni shpejt produkte të njohura dhe përmirësoni ndikimin e markës Promovoni rritjen e dyfishtë të porosive të tregtisë së jashtme.

zh

Drenazhimi i ekspozimit
Nëpërmjet kërkimit të një produkti të vetëm përmes 200+ fjalë kyçe, 109 sistemeve shumëgjuhëshe të ndërtimit të faqeve të internetit, teknologjisë kryesore SEO të motorit të kërkimit, teknologjisë së promovimit të marketingut me shumë kanale dhe dhjetëra mijëra burimeve të shitësve në më shumë se 40 tregti elektronike të zakonshme (e-commerce ndërkufitare ) platformat.Diversion i trafikut të Google SEO i larmishëm, efikas dhe me konvertim të lartë.

Global Big Data Mining
Nëpërmjet motorit të kërkimit Google, Google Map, Google Shopping dhe fushave të tjera, prekni të dhënat globale të ndërmarrjeve B2B dhe mundësitë e vlefshme të biznesit, përdorni të dhëna të mëdha për t'i shërbyer marketingut të produkteve dhe ofroni portrete të sakta të grupeve të klientëve për produktet.

Zgjidhini pikat e dhimbjes së marketingut të ndërmarrjeve ndërkufitare jashtë shtetit

Kosto e larte

Cilësia e kërkimit të stacionit të pavarur është e ulët, kostoja e të ftuarit është e lartë, pritja pasive është shumë e pafuqishme

Çrregullim i të dhënave

Programe të shumta dhe të dhëna të marketingut në ishuj, nuk mund të ripërdoren

Çrregullim i të dhënave

Programe të shumta dhe të dhëna të marketingut në ishuj, nuk mund të ripërdoren

Efikasitet i ulët social

Titujt e llogarisë, mesazhi i dërguar nga grupi është përgjuar, shkalla e dorëzimit është e ulët

Efikasitet i ulët social

Integrimi i burimeve superiore globale, rreptësisht shtresa ekrani të produkteve cilësore,
përmirësimi i cilësisë së shërbimit, Kontrolli i rreziqeve të tregtimit, etj. Një nivel i lartë i nivelit të lartë
sistemi i burimeve me ndikim global

Produkti burim SKU
+
Shitës i madh profesional
+
Ndërmarrja e shërbimit ekologjik

Sistemi i përsosur i shitjeve

Klientët globalë ofrojnë një shumëllojshmëri produktesh kineze me cilësi të lartë dhe produkte globale në Kinë,
që përfshin dyqane vendase, komplekse tregtare, dhjetëra mijëra shitës të mëdhenj në të tjera
se 40 platforma kryesore të tregtisë elektronike (e-commerce ndërkufitare).

Burime reale, zyrtare dhe gjithëpërfshirëse të të dhënave + teknologji inteligjente e AI, akses i shpejtë në të dhëna të vlefshme

z13-rreth

Domeni ekskluziv ekskluziv i reshjeve të pishinës së klientëve të ndërmarrjeve që notojnë në përvojën e zhvillimit aktiv të acme

rrethi pt2 (2)

Nga të dhënat sociale globale, të dhënat doganore, të dhënat e motorëve të kërkimit dhe burimet e tjera të të dhënave, informacioni i kërkimit global të minierave me një klikim dhe të dhënat e blerësit;

Mjeti i inteligjencës artificiale AI 360° përdoret për të mbështetur klientët e mundshëm dhe për të përshtatur me saktësi blerësit dhe vendimmarrësit e mundshëm;

Identifikimi i Vizitorëve të AI-së Portreti i përdoruesit të AI Enterprise Insight Hulumtimi i AI Vendimmarrës i AI

Nëpërmjet marketingut social dhe mënyrave dhe kanaleve të tjera për të arritur në mënyrë efikase blerësit, ndihmoni ndërmarrjet e tregtisë së jashtme B2B të përmirësojnë ROI-në e konvertimit të kanaleve të ndryshme të blerjes së klientëve;

Në të njëjtën kohë, lidhja pa ndërprerje SCRM sistemi i menaxhimit të klientit, për të krijuar një zgjidhje me një ndalesë të marketingut me lak të mbyllur për ndërmarrjet e tregtisë së jashtme, promovon rritjen e shpejtë të performancës së tregtisë së jashtme!

Të dhënat sociale të kolegëve
Monitoroni profilet e LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram dhe të tjerë të kolegëve tuaj.Cilët klientë potencialë komunikojnë dhe ndërveprojnë me kolegët çdo ditë për të kuptuar kohët e ndërveprimit dhe trajektoret e ndërveprimit të fansave të saktë (klientëve të mundshëm) që ndërveprojnë me kolegët, të cilët mund të minojnë Email, Telefon, llogaritë sociale dhe të dhëna të tjera të klientëve të mundshëm të këtyre kolegëve.

Të dhëna të mëdha inteligjente inteligjente artificiale
Me vetëm një fjalë kyçe, ju mund të merrni informacionin më të fundit të kërkimit nga LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok dhe platforma të tjera kryesore sociale.Pamja me një klikim i postimit origjinal të kërkesës mbështetet dhe vlera e detajeve të hetimit dhe prokurimit identifikohet thellësisht me kërkimin e ndërmarrjes së AI dhe AI.Qasje me një klikim te emri i kompanisë së blerësit, vendimmarrësi dhe të dhëna të tjera informacioni.

Të dhënat e WhatsApp
Nëpërmjet fjalëve kyçe dhe kodeve të shteteve, i gjithë rrjeti mbledh numrat e saktësisë personale të WhatsApp në Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter dhe platforma të tjera në kohë reale për të kërkuar të dhënat e grupit të hapur global të WhatsApp.Në të njëjtën kohë, të dhënat e telefonit personal WhatsApp të përdoruesve në grup nxirren në masë, duke përfshirë mbi 10 milion numra të mundshëm WhatsApp.

Të dhënat e mëdha po ndryshojnë mënyrën se si tregtia e jashtme merr klientët

Gjeni një drejtues shitjesh

Sasi të mëdha të të dhënave të mëdha të kombinuara me kriteret e kërkimit të personalizuar mund të identifikojnë përdoruesit e mundshëm

Çrregullim i të dhënave

Programe të shumta dhe të dhëna të marketingut në ishuj, nuk mund të ripërdoren

Çrregullim i të dhënave

Programe të shumta dhe të dhëna të marketingut në ishuj, nuk mund të ripërdoren

Efikasitet i ulët social

Titujt e llogarisë, mesazhi i dërguar nga grupi është përgjuar, shkalla e dorëzimit është e ulët

Të dhëna të mëdha -Çfarë mund të bëhet

Monitor
Monitoroni klientët e bashkëveprimit me mediat sociale

Mbledhja
Mbledhja në kohë reale e pyetjeve të rrjeteve sociale të kolegëve

Gërmoni
Klientë minierë që nuk kanë lënë pyetje në faqen zyrtare të internetit

Lidhu
Informacioni i kontaktit për nxjerrjen e të dhënave të mëdha të AI

Facebook

Të dhënat e biznesit global: 388,557,458 kompani
Të dhënat e tregtisë globale: 1,139,719,511
Të dhënat e motorit të kërkimit: 524,103,159 domene

LinkedIn

Të dhënat e vendimmarrësve: 837,472,215
Të dhënat e postës elektronike: 2,674,135,392
Të dhënat e telefonit: 1,549,693,199 artikuj

Instagram

Tik Tok: 314,691,155
WhatsApp: 351,746,074
YouTube: 355,519,777

Burim i saktë dhe i verifikueshëm i të dhënave

Duke mbledhur informacione për kompanitë dhe dyqanet e regjistruara në Google Maps, mund të merrni më pak se200artikuj në një kohë
Informacioni i ndërmarrjes, verifikimi i kontaktit të mbështetjes, efikas dhe i shpejtë!

Duke mbuluar më shumë se200shtetet në mbarë botën,820 milionëtë dhënat doganore, të dhënat e transportit dhe të dhënat e tranzitit
Mbulimi10 milionëblerësit ndërkombëtarë dhe8 milionëfurnizuesit globalë
Përditësim në kohë reale, kryesisht duke mbuluar Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, BE-në, Azinë, Indinë dhe Pakistanin dhe rajone të tjera.