Федерацијата на пазарот на берза во Шенжен (кратко CEMF) се заснова на големи податоци, облак компјутери и вештачка интелигенција, поддржани од финансиски услуги
Разновидна платформа за услуги за тргување со стоки која ги собира пазарните сили, промовира деловна циркулација и ја промовира глобалната економска размена со квалитет.

Странските интернет познати личности носат стока
Создадете прекугранична е-трговија, кратко видео во живо, синџир на снабдување и други платформи Поврзете 2000+ познати личности на интернет ширум светот за директно да донесат стоки Брзо негувајте популарни производи и зајакнете го влијанието на брендот Промовирајте двоен раст на нарачките во надворешната трговија.

zh

Експозиција дренажа
Преку пребарување на еден производ преку 200+ клучни зборови, 109 повеќејазични системи за градење веб-локации, водечка технологија за оптимизација на пребарувачот, технологија за повеќеканална маркетинг промоција и десетици илјади ресурси за продавачи на повеќе од 40 мејнстрим е-трговија (прекугранична е-трговија ) платформи.Диверзифицирано, ефикасно, пренасочување на сообраќајот на Google SEO со висока конверзија.

Глобално ископување на големи податоци
Преку пребарувачот на Google, Google Map, Google Shopping и други полиња, допрете ги глобалните B2B деловни податоци и вредните деловни можности, користете големи податоци за да го опслужите маркетингот на производите и обезбедете точни портрети на потрошувачки групи на клиенти за производите.

Решете ги проблемите во маркетингот на прекуграничните прекуокеански претпријатија

Висока цена

Квалитетот на независната станица е низок, цената на гостите е висока, пасивното чекање е премногу беспомошно

Нарушување на податоците

Повеќе софтвери и маркетинг податоци на островите не можат повторно да се користат

Нарушување на податоците

Повеќе софтвери и маркетинг податоци на островите не можат повторно да се користат

Ниска социјална ефикасност

Наслови на сметки, групно испратена порака е пресретната, стапката на испорака е мала

Ниска социјална ефикасност

Интегрирајте глобални супериорни ресурси, строго екранизирани слоеви на квалитетни производи,
подобрување на квалитетот на услугата, Контролирајте ги ризиците за тргување итн. Високо ниво на највисоко ниво
систем на ресурси со глобално влијание

Изворниот производ SKU
+
Професионален голем продавач
+
Претпријатие за еколошка служба

Совршен продажен систем

Глобалните клиенти обезбедуваат различни висококвалитетни кинески производи и глобални производи во Кина,
кои вклучуваат домашни стоковни куќи, трговски комплекси, десетици илјади големи продавачи на повеќе
од 40 мејнстрим платформи за е-трговија (прекугранична е-трговија).

Вистински, официјални и сеопфатни извори на податоци + интелигентна технологија со вештачка интелигенција, брз пристап до вредни податоци

z13-круг

Ексклузивен приватен домен со врнежи на базен со клиенти кои пливаат во активен развој на акмето искуство

pt2-круг (2)

Од глобални социјални податоци, царински податоци, податоци од пребарувачот и други извори на податоци, информации за глобално пребарување за рударство со еден клик и податоци за купувачите;

Алатката за вештачка интелигенција AI 360° се користи за подесување на потенцијалните клиенти и прецизно усогласување со потенцијалните купувачи и оние што донесуваат одлуки;

Идентификација на посетители со вештачка интелигенција Портрет на корисник со вештачка интелигенција Увид на претпријатијата со вештачка интелигенција.

Преку социјален маркетинг и други начини и канали за ефикасно допирање до купувачите, помогнете им на странските трговски B2B претпријатија да го подобрат рентабилноста на конверзијата на различни канали за стекнување клиенти;

Во исто време, беспрекорна врска SCRM клиент систем за управување, да се создаде затворен круг маркетинг едношалтерско решение за надворешна трговија претпријатија, промовирање на брзиот раст на надворешната трговија перформанси!

Врснички социјални податоци
Следете ги LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram и други профили на вашите колеги.Кои потенцијални клиенти секојдневно комуницираат и комуницираат со врсниците за да ги разберат времињата на интеракција и траекториите на интеракција на прецизните фанови (потенцијални клиенти) во интеракција со врсниците, што може да ги минира е-поштата, телефонот, социјалните сметки и другите податоци на потенцијалните клиенти на овие врсници.

ВИ интелигентни големи податоци
Со само еден клучен збор, можете да ги добиете најновите информации за пребарување од LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok и други големи социјални платформи.Приказот со еден клик на оригиналната објава за барање е поддржан, а вредноста на деталите за барањето и набавките се длабоко идентификувани со рударството со вештачка интелигенција и пребарувањето на претпријатијата со вештачка интелигенција.Пристап со еден клик до името на компанијата на купувачот, доносителот на одлуки и други податоци за информации.

Податоци за WhatsApp
Преку клучни зборови и кодови на држави, целата мрежа ги собира личните прецизни броеви на WhatsApp на Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter и други платформи во реално време за да ги пребарува глобалните отворени податоци за групата WhatsApp.Во исто време, податоците од личниот телефон WhatsApp на корисниците во групата се извлекуваат на големо, вклучувајќи над 10 милиони потенцијални броеви на WhatsApp.

Големите податоци го менуваат начинот на кој надворешната трговија добива клиенти

Најдете продажен водечки

Огромните количини на големи податоци во комбинација со сопствени критериуми за пребарување можат да ги идентификуваат потенцијалните корисници

Нарушување на податоците

Повеќе софтвери и маркетинг податоци на островите не можат повторно да се користат

Нарушување на податоците

Повеќе софтвери и маркетинг податоци на островите не можат повторно да се користат

Ниска социјална ефикасност

Наслови на сметки, групно испратена порака е пресретната, стапката на испорака е мала

Голем податок-Што може да се направи

Монитор
Следете ги клиентите на интеракцијата на социјалните медиуми

Колекција
Колекција во реално време на прашања од врсници за социјалните медиуми

Копајте
Рударски клиенти кои не оставиле прашања на официјалната веб-страница

Поврзете се
Информации за контакт за ископување големи податоци со вештачка интелигенција

Фејсбук

Глобални деловни податоци: 388.557.458 компании
Податоци за глобалната трговија: 1.139.719.511
Податоци од пребарувачот: 524.103.159 домени

LinkedIn

Податоци за донесувачот на одлуки: 837.472.215
Податоци за е-пошта: 2.674.135.392
Податоци за ТЕЛЕФОН: 1.549.693.199 ставки

Инстаграм

Тик Ток: 314.691.155
WhatsApp: 351.746.074
YouTube: 355.519.777

Точен, проверлив извор на податоци

Со собирање информации за компании и продавници регистрирани на „Карти на Google“, може да добиете помалку од200предмети во исто време
Информации за претпријатието, верификација на контакт за поддршка, ефикасни и брзи!

Покрива повеќе од200земји ширум светот,820 милиониподатоци за царина, податоци за испорака и податоци за транзит
Покривање10 милионимеѓународни купувачи и8 милиониглобални добавувачи
Ажурирање во реално време, главно покривајќи ја Северна Америка, Јужна Америка, ЕУ, Азија, Индија и Пакистан и други региони.